IPad cursus

Haal meer uit uw tablets!

Staat u op het punt om de tablet op de werkvloer te introduceren of heeft u die stap al genomen? WAAG ICT Advies en Opleidingen helpt u graag bij het trainen van uw medewerkers. Of het nu gaat om een training in basale vaardigheden of om een specifieke training in (maatwerk) apps.

WAAG, specialist in computeropleidingen

WAAG ICT advies en opleiding verzorgt al meer dan 10 jaar computeropleidingen voor particulieren en bedrijven. De opleidingen worden gegeven op alle niveaus. Kenmerkend voor alle opleidingen is dat u kunt rekenen op een vakbekwame docent, een juiste balans tussen theorie en praktijk, en uiteraard voldoende ruimte voor individuele vragen.

Meer dan pret met uw tablet

Deze training is bedoeld voor de beginnende tabletgebruiker die de tablet niet alleen privé, maar ook zakelijk gaat gebruiken. Gedurende een dagdeel leert u de basisvaardigheden voor het zakelijk gebruik van uw tablet. Doel is efficiënter gebruik maken van de tablet met meer rendement.

Onderwerpen die aan bod komen:
- Praktische tips en trucs rond uw nieuwe tablet
- Wat is synchroniseren?
- Wat is Itunes?
- Hoe installeert u Apps?
- Hoe ontvangt u mail?
- Hoe slaat u uw werkdocumenten op?

Kosten: € 195,00 p.p. (inclusief instructiemateriaal) of indien incompany € 395,00 per dagdeel.

Training in maatwerk apps

Als uw maatwerk app wordt opgeleverd, wilt u uiteraard dat uw werknemers deze zo snel mogelijk op een efficiënte manier gaan gebruiken. WAAG ICT en Opleiding maakt uw werknemers graag thuis in uw app.

Desgewenst kunnen wij ook in samenwerking met een van onze ICT partners de gehele implementatie uit handen nemen.
Kosten: op aanvraag
Meer weten of een afspraak maken?

E: informatie@waagadvies.nl
M: 06-27327971
I: www.waagadvies.nl